Basketbalmerken: Spalding, k1x, Nike en meer

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle sportmerken waarvan Basketball-Fashion basketbal kleding en accessoires verkoopt. De merken Spalding en k1x zijn volledig gespecialiseerd in het ontwerpen van basketbal kleding. Van deze basketbalmerken vindt u in onze online basketbalwinkel de volledige en allernieuwste collectie. Zo kunt u de nieuwste Spalding basketbaltenues bestellen en laten bedrukken bij ons. Daarnaast kunt u ook producten zoals basketbalschoenen bestellen van de merken Nike, AND1, Li-Ning, Peak Sport en Baden Sports.
Door hieronder op uw gewenste sportmerk te klikken, komt u bij een overzicht van alle sportartikelen van dat merk!
 • Adidas

  0 producten

 • AND1

  Het Amerikaanse merk AND1 fabriceert al sinds 1993 streetstyle sportschoenen van hoge kwaliteit, waarbij zij zijn gespecialieerd in basketbalschoenen. Naast schoenen voor basketballers, hebben zij ook basketbalkleding en accessoires in hun collectie. Het merk is ook bekend om haar streetball competitie AND1 Live Tour en de daarbij behorende AND1 Mixtapes!

  0 producten

 • Baden

  Baden ontwerpt ballen van hoge kwaliteit. Het merk is continu bezig met het toepassen van de nieuwste technologieën op ballen voor onder andere basketbal. Daarnaast hebben alle artikelen van Baden een strak en sportief design.

 • K1X

  K1x is een urban sportmerk dat zich kenmerkt door in-court en off-courts basketbalkleding en -schoenen. Want hun motto is "Een basketballer blijft altijd een basketballer". Zowel de basketbaltenues, als de vrijetijdskleding zitten erg lekker en zien er stoer uit.

 • Li-Ning

  Li-Ning is een Chinees sportmerk, dat in dat land naast Nike en Puma het bekendste sportmerk is. Het merk fabriceert o.a. moderne en unieke basketbalschoenen, waaronder de Flying Armour en Feather serie. Li-Ning sponsort vele bekende sportteams en is een oficieel partner van de NBA.

 • Nike

  Het wereldberoemde sportmerk kenmerkt zich door de comfortable sportieve kleding en sportschoenen. Daarnaast heeft het merk al met meerdere bekende sporters en andere beroemdheden samenewerkt. Het bekendste voorbeeld hiervan is de Nike Air Jordan lijn, ontworpen in samenwerking met NBA-basketballer Michael Jordan.

 • Peak

  Peak is een Chinees sportmerk met een uitgebreide collectie aan sportkleding en sportschoenen. Naast een running- heeft het merk ook een basketballijn. In deze collectie vindt u verschillende basketbalschoenen, sokken, tassen en meer. In onze webshop vindt u comfortabele en goede basketbalschoenen van Peak.

  0 producten

 • Spalding

  Spalding is een Amerikaans sportbedrijf dat zich al sinds 1876 bezig houdt met het fabriceren van de beste en modernste ballen. Vooral de basketballen zijn erg bekend. Daarnaast ontwerpt het merk ook verschillende basketbaltenues, shirts en shorts. Hun vernieuwende Spalding Essential Reversible lijn, met tweezijdig te dragen kleding is zeer populair onder basketballers!

 • Stedman

  0 producten

Accepteer

Om uw ervaring van onze webshop te verbeteren, maken wij gebruik van cookies.