FAQ - Veelgestelde vragen

Wat zijn de levertijden?

Voor de meeste kledingstukken, basketballen en andere accessoires geldt: Voor 14:00 besteld, morgen in huis (op werkdagen). Voor sommige producten geldt een levertijd vanaf 4 werkdagen, dit staat in dat geval vermeld bij het item. Laat u uw sportkleding meteen bedrukken? Dan streven wij ernaar om uw kleding ook binnen 4 tot 7 werkdagen te leveren. Wilt u meer informatie over de levering? Bekijk dan de pagina Bestellen en Levering.

Wat zijn de verzendkosten?

Wij rekenen een verzendbijdrage van €3,95-€9,95 per bestelling onder de €50,-. Is uw te betalen bedrag hoger dan €50,-? Dan betalen wij uw verzendkosten en is de verzending dus geheel gratis voor u! Op de pagina Bestellen en Levering vindt u meer informatie over de verzending van uw bestelling.

Kan ik mijn bestelling of een deel ervan retourneren?

Het is mogelijk om uw bestelde product terug te sturen binnen 30 dagen, mits het artikel geen gebruikssporen of bedrukking bevat. Hierbij krijgt u het gehele bedrag (inclusief onze gemaakte verzendkosten) teruggestort op uw rekening. Bekijk de pagina Retourneren voor het retouradres en verdere uitleg van de retourprocedure.

Ik wil een basketbalshirt met naam erop, kan dit?

Voor een basketbalshirt met een naam erop bent u in onze shop op de juiste plek! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het bedrukken van basketbalkleding. U kunt bij ons zelf uw basketbaltenue met logo's of shirt met naam of nummer ontwerpen. Voor een eigen ontwerp kunt contact met ons opnemen door te bellen of het contactformulier in te vullen. Samen met een van onze medewerkers kunt u dan uw eigen kleding ontwerpen. Wij vinden het belangrijk dat wij bij het ontwerpproces persoonlijk contact hebben met u, zodat u uw eigen ontwerp kunt doorgeven waarbij wij u ook kunnen adviseren. Voor meer informatie over het bedrukken van basketbal kleding gaat u naar: Bedrukken.

Staat uw vraag hier niet tussen? Bel dan met onze onze klantenservice via +31 (0)88 0236 100. Wij zijn iedere werkdag bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag van 12:00 tot 17:00. U kunt ons ook altijd mailen of het contactformulier invullen!


Accepteer

Om uw ervaring van onze webshop te verbeteren, maken wij gebruik van cookies.