Basketbal kleding bedrukken

In onze basketbal webshop kunt u uw basketbal kleding of basketbal tenue bedrukken. Denk hierbij aan een logo van uw basketbalvereniging, uw naam, uw nummer of logo's van sponsoren op een basketbal tenue, trainingspak of tas. Zo ontwerpt u uw eigen unieke basketbal artikel voor een klein bedrag extra!

Wie bedrukt de sportkleding?

Basketball-Fashion is gespecialiseerd in het borduren en bedrukken van sportkleding. Wij doen dit zelf in onze werkplaats, hierdoor kunnen we u het laagste tarief bieden. 
Uniek en goedkoop uw basketbal shirt of basketbal kleding bedrukken.


Hoe kan ik mijn bestelling laten bedrukken?

Op het moment dat u in onze webshop een artikel ziet dat u zou willen laten bedrukken, neem dan contact op met ons. Samen met een van onze medewerkers ontwerpt u bijvoorbeeld uw eigen basketbal shirt. U geeft dan ook aan om welk artikel uit de online basketbalwinkel het gaat. Per mail ontvangt u een factuur van uw basketbal kledingstuk inclusief bedrukking, deze kunt u overmaken.
U hoeft in dit geval geen bestelling te plaatsen in onze webshop.


Wat zijn de tarieven voor bedrukking?

De prijs van het bedrukken is afhankelijk van de grootte en het aantal kleuren dat uw bedrukking bevat. Dit is ook de reden dat wij graag contact met u hebben tijdens het ontwerpen. U krijgt dan advies van onze specialisten, waarbij ook rekening gehouden kan worden met uw budget. Daarnaast bieden wij ook verschillende deals voor bijvoorbeeld het bedrukken van team kleding. Bent u benieuwd wat voor deals wij hebben voor basketbalteams? Bekijk de Teamkleding pagina.

Contactgegevens

Wilt u iets laten bedrukken of heeft u vragen over het bedrukken van sportkleding? Mail, bel, vul het contactformulier in of kom langs bij onze werkplaats.

Basketball-Fashion.nl
Groenewoudseweg 2
6524 TZ Nijmegen
Nederland
E-mail: info@basketball-fashion.nl
Telefoon: +31 (0)88 0236 100
IBAN: NL30RABO0113623860 (noteer bij het overmaken uw factuurnummer!)

Bereikbaarheid:

U kunt ons zes dagen per week telefonisch bereiken op de volgende tijdstippen: 

  • Werkdagen: 10:00 tot 17:00
  • Zaterdag: 12:00 tot 17:00

Accepteer

Om uw ervaring van onze webshop te verbeteren, maken wij gebruik van cookies.