Retourneren

Het is mogelijk om binnen 30 dagen uw gehele bestelling of een deel ervan te retourneren. Het is van belang dat de basketbal kleding of accessoire niet gebruikt is en wordt teruggezonden in de originele verpakking. Wij storten dan zo snel mogelijk het bedrag terug op uw rekeningnummer.

Hoe retourneer ik een item?

U dient uw bestelling of deel ervan ongedragen en in de originele verpakking terug te zenden naar onderstaand retouradres. Daarbij is het ook belangrijk dat u ons schriftelijk op de hoogte stelt van de retourzending. Dit kan via de e-mail, post of door gebruik te maken van het meegeleverde retourformulier. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. De kosten die worden gemaakt voor het retourneren zijn voor eigen rekening.  

Krijg ik al mijn geld terug?

Het bedrag dat u ontvangt bij het retourneren van een hele bestelling bedraagt het gehele bedrag dat u hebt betaald aan ons, dit zijn dus de kosten van de artikelen en de verzendkosten die u aan ons hebt betaald. Op het moment dat u slechts een deel van uw bestelling retourneert, krijgt u de kosten van de geretourneerde artikelen teruggestort. Het bedrag wordt zo snel mogelijk teruggestort op het rekeningnummer waarmee u de bestelling heeft gedaan. Wij storten geen bedragen terug op andere rekeningnummers in verband met fraude.


Let op: Bij betaling met creditcard kan het terugstorten iets langer duren (binnen 14 werkdagen).


Retouradres Basketball-Fashion.nl

Groenewoudseweg 2
6524 TZ Nijmegen
Nederland
E-mail: info@basketball-fashion.nl
Telefoon: +31 (0)88 0236 100

Accepteer

Om uw ervaring van onze webshop te verbeteren, maken wij gebruik van cookies.