Bestellen en levering

Verzendkosten

Bestelt u producten voor meer dan €50,-? Dan betalen wij de verzendkosten en is de verzending voor u dus geheel gratis! De verzendkosten die wij hanteren zijn als volgt:

Tot €20,- : €9,95 verzendkosten
Tot €25,- : €6,95 verzendkosten
Tot €50,- : €3,95 verzendkosten
Vanaf €50,- : Gratis verzending!

Levertijden

Voor veel van onze basketbal artikelen geldt: voor 15:00 besteld, vandaag verzonden (op werkdagen). Dit betekent dat u vaak het product de volgende dag al in huis heeft! Is de levertijd langer? Dan staat dat vermeldt bij het product. Laat u uw kleding bedrukken? Ook dan streven wij ernaar om uw artikel binnen 4 tot 7 werkdagen bij u aan te leveren. Voor het borduren van kleding geldt een langere levertijd, de actuele levertijd krijgt u te horen als u uw product gaat ontwerpen met een van onze medewerkers.

Verzendmethoden

Wij maken gebruik van DHL om uw bestelling te bezorgen. Op het moment dat uw pakket is verzonden ontvangt u per mail een traceercode waarmee u uw pakket kunt volgen. Wilt u liever uw bestelling ophalen? Kom dan langs bij onze vestiging in Nijmegen of Utrecht.

Betaalmethoden

De betaalmethoden die wij accepteren zijn iDeal, Creditcard, PayPal, Overboeking en Bancontact. Bij het kiezen van betaalmethode iDeal als betaalmethode u online betalen door in te loggen in uw eigen bankaccount. U kunt ook gebruik maken van uw creditcard door op de optie Creditcard te klikken, hierbij moet u uw gegevens die te vinden zijn op uw creditcard invullen. PayPal is een veilige betaalmethode waarbij u betaalt via uw eigen PayPalaccount. Bij Overboeking ontvangt u via de mail gegevens waarnaar u het bedrag zelf kan overschrijven. Let hierbij wel op dat het 3-4 werkdagen kan duren voor wij het bedrag hebben ontvangen en de levertijd dus langer wordt. Tot slot kunt u ook met Bancontact betalen, deze betaalmethode wordt gebruikt in België.

Overboekingen kunt u storten naar:
IBAN: NL30RABO01136623860 (noteer bij het overmaken uw factuurnummer.)

Let op: Bij betaling met creditcard kan het terugstorten bij het retourneren iets langer duren (binnen 14 werkdagen).

Afhaaladres Nijmegen:

Groenewoudseweg 2
6524 TZ Nijmegen
Nederland

Wij zijn iedere werkdag geopend vanaf 9:00 tot 17:00. Op zaterdag bent u vanaf 12:00 tot 17:00 welkom.

Afhaaladres Utrecht:

Singeldwarsstraat 40
3513 BT Utrecht
Nederland

In Utrecht kunt u vanaf dinsdag terecht vanaf 11:00 tot 17:00.


Accepteer

Om uw ervaring van onze webshop te verbeteren, maken wij gebruik van cookies.